Mikä tekee hotellistasi/majoituksestasi ympäristöystävällisen? Sadeveden kerääminen ja hyötykäyttö
Myrkyttömien puhdistusaineiden käyttö
Sähköautojen latausasema(t), jotka ovat vieraiden käytettävissä
Vessat huuhtelevat max. 6 litraa huuhtelua kohti.
Ei kertakäyttömukeja/-laseja, -lautasia ja -ruokailuvälineitä.
Automaattinen järjestelmä tai avainkortti, joka sammuttaa valot ja sähkölaitteet, kun vieraat poistuvat huoneesta.
Ilmastointi ja lämmitys kytkeytyvät automaattisesti pois päältä, kun ikkunat ovat auki.
Suurin osa aterioiden valmistuksessa käytetyistä ainesosista on paikallisesti tuotettuja.
Ravintolassa on tarjolla vaihtoehtoinen menu kasvisruokavaliota noudattaville.
Energiakatselmus tehdään vähintään kerran viidessä vuodessa.